srbeng
B2B Login
O nama

Sion Net postao zvanični partner kompanije Schneider Electric

22. mart 2022.


Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo postali zvanični partner kompanije Schneider Electric, renomiranog proizvođača elektroopreme.


Osnovna misija kompanije Schneider Electric jeste da podstakne svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju na najbolji mogući način, i tako obezbedi razvoj i održivost za sve. Zato je slogan kompanije „Life is On”. Schneider Electic obezbeđuje digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije koje nalaze primenu u domaćinstvima, zgradama, infrastrukturi i industriji.


Schneider Electric proizvodi ulepšavaju Vas životni i radni prostor modernom elektrogalanterijom, koja se uklapa i oplemenjuje svaki enterijer. Pored modernog dizajna i kvaliteta izrade, proizvodi Schneider Electric-a imaju i praktične funkcije koji doprinose boljem osećaju komfora i funcionalnosti.

Ostale vesti

Na nedavno održanoj DATUM konferenciji u Sava centru u Beogradu, SION NET je organizovao gostovanje sjajnog predavača iz kompanije PANDUIT, Andrei Avrama
19. mart 2024.
Posetioci 19. HoReCa sajma u Beogradu, imali su prilike da na štandu SION NET-a pogledaju opremu za osvetljenje francuske kompanije LEXON
28. februar 2024.
Ovogodišnji SYNOLOGY workshop održan je 22.feb.2024. u organizaciji kompanije SION NET d.o.o. Beograd.
26. februar 2024.