srbeng
B2B Login
O nama

SION NET Beograd sponzor SINERGIJE23!

17. novembar 2023.


SION NET je izlagač na najvećoj i najuticajnijoj konferenciji u regionu #SINERGIJA23, koja je posvećena digitalnoj transformaciji, informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni. Pozivamo sve donosioce poslovnih odluka, IT stručnjake i entuzijaste koji su zainteresovani za unapređenje i optimizaciju IT infrastrukture kroz upotrebu najsavremenije tehnologije da nas posete na naơem ơtandu na kome će biti predstavljena reơenja za enterprise korisnike.


Imaćete priliku da tri dana (28-30. nov.) pratite izlaganja, interaktivne sesije, panele i tehnička predavanja, a na naơem ơtandu da čujete najnovije informacije o portfolijima globalnih brendova kao ơto su Synology, Panduit, APC by Schneider, Poly (ex Plantronics) i saznajte kako će njihova reơenja doneti suơtinske promene u Vaơem poslovanju.


UlaĆŸući u bezbednost digitalnog poslovanja kroz primenu novih tehnologija za zaĆĄtitu podataka i sigurniju IT infrastrukturu, dodatno pospeĆĄujete sve oblasti ljudskog ĆŸivota koje su izvan granica naĆĄeg poslovnog okruĆŸenja.


Vidimo se na Sinergiji 23!

Ostale vesti

SION NET je nastupao kao sponzor i izlagač, a učesnici konferencije su imali priliku da se upoznaju sa naơim portfolijom
04. decembar 2023.
Posetite nas na ovogodiĆĄnjem Adria Security Summit-u u Ljubljani - Sky Walk Hall, ĆĄtand 43
12. septembar 2023.
Učesnici su imali priliku da čuju kako se projektuju odrĆŸivi sistemi sa pouzdanim napajanjem od DuĆĄana Ćirića iz APC by Schneider Electric
30. maj 2023.