srbeng
B2B Login
O nama

SION NET Beograd sponzor SINERGIJE23!

17. novembar 2023.


SION NET je izlagač na najvećoj i najuticajnijoj konferenciji u regionu #SINERGIJA23, koja je posvećena digitalnoj transformaciji, informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni. Pozivamo sve donosioce poslovnih odluka, IT stručnjake i entuzijaste koji su zainteresovani za unapređenje i optimizaciju IT infrastrukture kroz upotrebu najsavremenije tehnologije da nas posete na našem štandu na kome će biti predstavljena rešenja za enterprise korisnike.


Imaćete priliku da tri dana (28-30. nov.) pratite izlaganja, interaktivne sesije, panele i tehnička predavanja, a na našem štandu da čujete najnovije informacije o portfolijima globalnih brendova kao što su Synology, Panduit, APC by Schneider, Poly (ex Plantronics) i saznajte kako će njihova rešenja doneti suštinske promene u Vašem poslovanju.


Ulažući u bezbednost digitalnog poslovanja kroz primenu novih tehnologija za zaštitu podataka i sigurniju IT infrastrukturu, dodatno pospešujete sve oblasti ljudskog života koje su izvan granica našeg poslovnog okruženja.


Vidimo se na Sinergiji 23!

Ostale vesti

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je SION NET d.o.o. Beograd postao ekskluzivni distributer kompanije U-Prox za područje Srbije.
30. maj 2024.
Stručni skup na kome su bila predstavljena inovativna rešenja italijanske kompanije GEWISS
24. maj 2024.
Na nedavno održanoj DATUM konferenciji u Sava centru u Beogradu, SION NET je organizovao gostovanje sjajnog predavača iz kompanije PANDUIT, Andrei Avrama
19. mart 2024.