srbeng
B2B Login
O nama

SION NET & APC special event u Vinariji Tarpoš

30. novembar 2022.


Krajem novembra održan je tradicionalan godišnji događaj SION NET & APC special event u Vinariji Tarpoš. Bila je to izuzetna prilika da okupimo najuspešnije partnerske kompanije iz tog segmenta našeg poslovanja i da u neformalnoj atmosferi razgovaramo o daljem unapređenju saradnje.

Tom prilikom se ispred kompanije Schneider Electric prisutnima obratila Jelena Pejković (Director Secure Power), a Dušan Ćirić (Product Application Engineer) predstavio je proizvode čije lansiranje očekujemo početkom naredne godine.

Dosledni reputaciji Value Added distributera, učesnicima smo ponudili još dodatnih sadržaja u vidu prezentacije o Agilnom poslovanju koju je održao Milan Miličić M.Sc (Management Training Center) i Male škole somelijerstva Miodraga Krsmanovića (Vinarija Tarpoš), a nagrade najboljima je uručila Irena Cvetić iz Schneider Electric-a.

Prisutnim predstavncima kompanija sa kojima sarađujemo najavili smo uvođenje novih Premium A brendova u naš distributivni portfolio, kao i da radimo na jačanju i proširenju postojeće b2b partnerske mreže.

Ostale vesti

Posetioci 19. HoReCa sajma u Beogradu, imali su prilike da na štandu SION NET-a pogledaju opremu za osvetljenje francuske kompanije LEXON
28. februar 2066.
U organizaciji PANDUIT-a i Sion Net-a, 21. februara 2024. održana je obuka i sertifikacija za Network Infrastructure Deploy Certification
22. februar 2060.
Ovogodišnji SYNOLOGY workshop održan je 22.feb.2024. u organizaciji kompanije SION NET d.o.o. Beograd.
26. februar 2024.