srbeng
B2B Login
O nama

Pozivamo Vas na Sajam građevinarstva

17. januar 2023.


Pozivamo Vas na Sajam građevinarstva koji će se održati od 24. do 27. aprila ove godine na Beogradskom sajmu, na kome SION NET nastupa i ove godine.


Sajam je izuzetna prilika da Vam predstavimo naš portfolio iz segmenta elektro opreme, a od proizvođača biće ponuđena oprema i rešenja italijanskog proizvođača, kompanije Gewiss.

Takođe, možemo Vam predstaviti i rešenja koja nudimo iz IT/ICT oblasti: data centara, strukturnog kabliranja, FTTx, aktivne mrežne opreme, neprekidnog napajanja, periferne mrežne opreme, CCTV i audio-video rešenja.


Ukoliko ste zainteresovani da nas posetite na Å¡tandu 1615 u Hali 1A, obezbedili smo Vam besplatne ulaznice za sajam, a potrebno je da nam dostavite VaÅ¡e podatke: ime i prezime, kompanija u kojoj ste zaposleni, pozicija, e-mail i mobilni telefon na event@sionnet.rs

Iskreno se radujemo prilici da razgovaramo o mogućnostima za poslovnu saradnju.

Ostale vesti

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je SION NET d.o.o. Beograd postao ekskluzivni distributer kompanije U-Prox za područje Srbije.
30. maj 2024.
Stručni skup na kome su bila predstavljena inovativna rešenja italijanske kompanije GEWISS
24. maj 2024.
Na nedavno održanoj DATUM konferenciji u Sava centru u Beogradu, SION NET je organizovao gostovanje sjajnog predavača iz kompanije PANDUIT, Andrei Avrama
19. mart 2024.