Poštovani partneri,

Dobrodošli na drugi po redu Synology događaj u Srbiji, gde Vam predstavljamo vodeću kompaniju u oblasti skladištenja podataka i upravljanja mrežama. Synology je sinonim za inovacije i napredna rešenja koja pružaju visokokvalitetna i pouzdana sredstva za čuvanje i upravljanje podacima.

Ovogodišnji događaj ima za cilj istraživanje najnovijih tehnoloških dostignuća koje Synology donosi na tržište. Fokus je na unapređenju korisničkog iskustva i skalabilnim rešenjima, a naši stručnjaci će vam predstaviti najnovije modele NAS uređaja, njihove mogućnosti i kako optimalno iskoristiti njihove funkcije u radnom okruženju.

Osim toga, Synology će Vam predstaviti integraciju sa cloud platformama, pružajući vam mogućnost fleksibilnog upravljanja podacima. Spremni smo da odgovorimo na vaša pitanja, pružimo podršku korisnicima i podelimo najnovije informacije o našim proizvodima.

Hvala Vam što ste deo Synology zajednice u Srbiji, a mi smo uzbuđeni što Vam možemo predstaviti najnovije inovacije na ovogodišnjem događaju.

Detaljnu agendu ćemo Vam dostaviti do kraja tekuće sedmice.
- Vreme održavanja: Četvrtak 22. februar 2024.
- Mesto: Hotel Holiday Inn Belgrade (Španskih boraca 74)
- Trajanje: od 9:30h do 14:30h
- Predavač: Ismar Hota - Synology Sales Team Coordinator – Balkans, Romania and Hungary
- Jezik: Srpski
- Broj učesnika je ograničen - Molimo Vas da prijavu pošaljite na: event@sionnet.rs


Ako imate bilo kakva dodatna pitanja, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate.
Radujemo se susretu!

www.synology.com

Pogledajte ovaj mail u Vašem pregledaču