srbeng
B2B Login
O nama


Kompanija Urbanista je osnovana 2010. godine u Stokholmu, a danas je prisutna na preko 80 svetskih tržišta sa proizvodima koje kupuje više od 10.000 maloprodajnih lanaca među kojima su i čuveni Harrods, Selfridges, Nordstrom.

Urbanista je audio brend koji nudi širok asortiman slušalica, bežičnih slušalica i zvučnika inspirisanih urbanim okruženjem i gradskim životom. Funkcionalnim i sofisticiranim dizajnom, proizvodi kompanije Urbanista imaju za cilj da omoguće takve proizvode koji će korisnicima, u urbanom okruženju širom sveta, učiniti život u pokretu lepšim, lakšim i efikasnijim.


Proizvodi kompanije Urbanista predstavljaju kombinaciju onog najboljeg što jedan skandinavski dizajn može da ponudi - super minimalistički izgled, superiorni kvalitet i mnoštvo korisnih funkcija.


Raznobojni asortiman Urbanista audio proizvoda – uključujući i slušalice sa aktivnom zaštitom od buke, stvarno bežične slušalice i bluetooth zvučnike - ne dozvoljava kompromise po pitanju kvaliteta zvuka, ali ni stila samih proizvoda.


Urbanista je već godinama jedan od najprodavanijih brendova u Skandinaviji.

Urbanista je trendseter.
Urbanista je osoba koju interesuje moda, i to ekstremna i nepopularna moda, i koji ima veliko znanje o tome koje najbolje ljude, mesta i stvari njegov grad može da ponudi. (urbandictionary.com)