srbeng
B2B Login
O nama


Osnovana 1994. godine, Tiandy Technologies je globalno vodeća kompanija u pružanju rešenja i usluga za video nadzor od početka u punom koloru, trenutno zauzimajući 7. mesto na svetu. Tiandy u svoja video rešenja integriše veštačku inteligenciju, big data, cloud i IoT.

Sa više od 2.000 zaposlenih, Tiandy posluje u preko 60 filijala i centara za podršku u zemlji i inostranstvu.

Sa snažnim ekspertskim timom za istraživanje i razvoj kao jezgrom kompanije, Tiandy je prvi proizvođač video kamera koji 2015. godine predstavio „Starlight“ koncept, primenjen u kamerama za snimanje oštre i živopisne slike u statičkoj sceni od svega 0,002 luksa. Daljim razvojem, 2017. god. na tržište su izbačene poboljšane “Super Starlight” kamere sa ekskluzivnim TVP algoritmom za snimanje slika u statičkoj sceni od, do tada nemogućih, 0,0004 luksa, da bi od 2018. god. snimanje postalo moguće i u dinamičkoj sceni od 0,0004 luksa. Iste godine, u potunosti je kompletirana Star linija uređaja koja sa dodetnim modelima svih serija - IPC, PTZ i Panoramic.

Uz grafički interfejs prilagođen korisniku, „Easy7“ VMS kao i „EasyLive“ mobilnom aplikacijom, Tiandy nudi i ekonomične proizvode ali i proizvode namenjene najzahtevnijim projektima, uključujući tu i fiksne kamere od 2MP do 16MP, 4x do 44x PTZ kamere i kao i 5-kanalne do 320-kanalne NVR, podržavajući Milestone i Patriot.

Proizvodnja podržana naprednom SMT proizvodnom linijom i strogim sistemom kontrole kvaliteta, omogućava Tiandy-u da godišnje proizvede preko 8 miliona IPC kamera, sa stopom kvarova nižom od 1%.

Tinady je CMMI5 sertifikovan, podržava 25 industrijskih standarda i pripada punopravnom članstvu OnVif zajednice. Tiandy poseduje preko 500 sopstvenih patenata.

Od nastanka kompanija teži visokokvalitetnim proizvodima i razvoju sopstvenih industrijskih rešenja, od uređenja inteligentnih susedstva, inteligentnog saobraćajnog sistema, inteligentnog obrazovanja, finansijskog sistema, pa do praćenja vodnih resursa. Danas, Tiandy snabdeva kupce u preko 60 zemalja, a njegovi proizvodi i usluge se primenjuju u preko 500 pametnih gradova širom sveta, kao i na Davos Forumu, Londonskom aerodromu Hitrou i Svetskom prvenstvu u Brazilu. Bez obzira na kompleksnost vašeg zahteva, Tiandy će uvek moći da razvije rešenje koje na najbolji način zadovolja sve tražene parametre.

Super Starlight
Visoko osetljivi Star-level senzor, u kombinaciji sa tehnologijom redukcije šuma u realnom vremenu i prostoru, pruža odličan kvalitet slike čak i pri tako slabom osvetljenju kao što je 0,0004 luksa.

LINIJE PROIZVODA
Lite linija kao primarna linija proizvoda je isplativa i jednostavna za instalaciju. Najčešću primenu nalazi u maloprodajnim objektima, skladištima, javnim parkinzima i parkovima.

U ponudi su metalne i metalno-plastične Bullet i Turret kamere od 2MP, 4MP i 5MP sa ili bez „Starlight“ senzora i inteligentnim kodiranjem, slikom i alarmom.

Pro linija, predstavlja glavni proizvod kompanije i u sebi sadrži proizvode sa „Super Starlight“ tehnologijom i naprednom inteligentnom analitikom. U ponudi su Bullet, Dome i Turret kamere od 2MP, 5MP i 8MP, sa fiksnim ili varifokalnim objektivima.

Ultra linija je linija vrhunskih proizvoda opremljena “Super Starlight” tehnologijom, funkcijama ranog upozorenja i najmodernijom video analitikom. Ova linija proizvoda se uglavnom koristi u srednjim i velikim poslovnim projektima. U ponudi su Bullet, Dome i Turret kamere u 2MP, 5MP i 12MP, sa fiksnim ili varifokalnim objektivima.

AI IPC
Tiandy serija kamera za snimanje lica sa „Super Starlight“ tehnologijom omogućava snimanje lica do 15 ljudi u jednom trenutku pomoću “deep learning” tehnologije, dostižući stopu tačnosti od preko 97%. Pored toga, kamera za prepoznavanje lica podržava prepoznavanje lica do 32 različite baze podataka za 5.000 lica, održavajući stopu prepoznavanja većom od 95%. Konfigurisan sa trostepenim šemama predostrožnosti, podržava višestruke alarme za razne aplikacije.

S+265
S+265 je danas veoma važna tehnologija koja podleže posebnim pravima intelektualne svojine. Kroz predikciju kodiranja i adaptivni algoritam za scenu, korišćenjem ovog protokola smanjuje se veličina signala za više od 30% u poređenju sa H.265, odnosno više od 70% u odnosu na H.264, čime se rasterećuje propusni opseg i značajno štedi prostor za skladištenje.