srbeng
B2B Login
O nama


Osnovana 2000. godine, kompanija Synology kreira proizvode kao što su NAS serveri (network-attached storage), IP rešenja za nadzor i mrežna oprema koji su promenili način na koji korisnici u eri cloud-a upravljaju podacima, vrše nadzor ili upravljaju mrežom. Kombinovanjem karakteristika javnih i privatnih cloud-a sa ciljem razvoja hibridnog cloud-a sa internet platformom, kompanija Synology je transformisala NAS u multifunkcionalne uređaje koji odgovaraju raznim namenama. Synology Srbija.

DiskStation Manager (DSM) je srž svih uređaja kompanije Synology. To je sistem baziran na Linux operativnom sistemu, na kome se temelje DiskStation i RackStation proizvodi.

DSM integriše funkcije kao što su:
Fajl server, Centralizovano bekapovanje, RAID skladištenje podataka, Virtualno skladištenje, Multimedijalni prenos, DHCP server, DNS server, Mail WEB server, Data Server i zajedno sa brojnim dodatnim besplatnim softverskim paketima, čini proizvode kompanije Synology vrhunskim uređajima za skladištenje podataka za potrebe radnih organizacija do nivoa srednjih preduzeća.


NAS je inteligentan uređaj za skladištenje koji se povezuje sa kućnom ili kancelarijskom mrežom. Od neprekidne razmene fajlova do lake komunikacije koja doprinosi povećanju produktivnosti, Synology NAS, kao centralizovano skladište koje se fizički nalazi na lokaciji korisnika, može da ispuni sve zahteve i potrebe moderne razmene fajlova i kolaboracije. Lako se koristi tako da nije obavezno da montažu i upravljanje vrši posebno obučen IT stručnjak. Synology NAS uređaj može se konfigurisati i pratiti preko bilo kog veb pretraživača ili mobilne aplikacije.


UMREŽAVANJE

Istraživanje mogućnosti sa ciljem stvaranja stabilnijeg, efikasnijeg i raznovrsnijeg NAS uređaja kompanije Synology, omogućavaju korisniku da sa DSM-om ima na raspolaganju veliki izbor šema za upravljanje mrežom uz istovremeno pružanje visoke sigurnosti.

Korišćenjem Synology globalne cloud infrastrukture i “hole punching” tehnologije, QuickConnect pruža stabilno i efikasno rešenje za pristup svemu što će vam ikada biti potrebno, gde god da se nalazite, sa bilo kog veb pretraživača ili mobilnog uređaja. Synology obezbeđuje besplatan DDNS servis zajedno sa podrškom za IPv4 i IPv6.


NADZOR

Synology Surveillance Station obezbeđuje inteligentne alate za upravljanje monitoringom i video nadzorom za zaštitu imovine. To je efikasan i pouzdan video menadžment sistem koji je kompatibilan sa svim NAS i NVR proizvodima kompanije Synology. Sa intuitivnim veb interfejsom i brojnim karakteristikama, SMB protokoli su u mogućnosti da svuda prate svakodnevne aktivnosti, lako ažuriraju servere i pametno beleže događaje.


Synology aplikativni servis

Synology aplikativni servis pruža korisnicima okvir sa raznovrsnim karakteristikama i uslugama Synology paketa, uključujući push obaveštenja i dodatna podešavanja profila. Sa Synology aplikativnim servisom, koherentne konfiguracije se mogu deliti među različitim paketima. Sa centralizovanim čuvanjem podataka ili hibridnim cloud rešenjem, jednostavnim bekapovanjem podataka, kontinuiranim aktivnim vremenom rada, velikim kapacitetom za skladištenje i efikasnim korišćenjem energije - Synology teži da redefiniše ono što NAS uređaj može da postigne.

Synology Inc. je osnovan u januaru 2000. godine kada su Cheen Liao i Philip Wong napustili Microsoft da bi radili na nezavisnom projektu. Liao je bio menadžer za razvoj u Microsoft Exchange Server Group, dok je Wong bio direktor prodaje za Microsoft na Tajvanu. Njih dvojica su počeli da prave novi operativni sistem pod nazivom Filer OS na osnovu Berkeley Software Distribution (BSD), koji je trebalo da se koristi na Fastora NAS hardveru za kreiranje NAS rešenja…