srbeng
B2B Login
O nama


Snom Technology je kompanija osnovana 1997. godine u Berlinu, Nemačka. 1998. godine kompanija je razvila svoj prvi model „Snom 100“, prvobitno zasnovan na H.323 protokolu. 2000. godine je implementirana SIP podrška, a iste godine Snom 100 je na izložbi CeBIT dobio nagradu "Best of show".

Nakon toga, kompanija se bavi isporukom isključivo VoIP, SIP telefona (Session Initiation Protocol), interoperabilnih komponenti za komunikacijske sisteme preduzeća koji su kompatibilni sa različitim platformama baziranim na standardima raznih proizvođača. Nakon početnog uspeha, Snom je brzo postao jedan od vodećih proizvođača IP telefona. U cilju pokrivanja svetskog tržišta, Snom je otvorio kancelarije u Masačusetsu u SAD (2006), Italiji (2008), Francuskoj (2009) i Ujedinjenom Kraljevstvu (2010).

Posvećenost savršenstvu, pažnja prema detaljima i nemački inženjering izdvajaju kvalitet glasa ovih proizvoda u odnosu na većinu drugih proizvođača. Tokom faze projektovanja i proizvodnje Snom IP telefona, kompanija koristi širok spektar alata za testiranje u skladu sa najnovijim zahtevima telekomunikacione industrije, čime svojim kupcima obezbeđuje isporuku samo vrhunskih proizvoda.

Pored SIP stonih i bežičnih telefona, kao što je M80 Industrial Handset, Snom proizvodi i komplementarne slušalice, bežične telefone za konferencijske razgovore i vertikalne telefone za ugostiteljstvo (brend VTech). Sa širokim spektrom dostupnih Snom proizvoda, za svakog korisnika se brzo i lako mogu pronaći prava rešenja za poslovno okruženje.

Snom veruje u lako upravljanje i hands-free korišćenje, koje je u skladu sa 3CX PBX-om, a uređaji kompanije Snom su idealni za 3CX provajdere i korisnike. Snom SIP telefoni, uključujući Snom D300 i D700 serije, mogu se koristiti na 3CX platformi. Svaki Snom telefon se može lako konfigurisati preko svog veb interfejsa, ili na drugi način koji će omogućiti da se konfiguriše daljinski iz PBX interfejsa.

Za razliku od bilo kog drugog softvera na svetu, Snom softver pruža ogroman i neuporediv skup funkcija koje profesionalni poslovni korisnici mogu da koriste. Od prve verzije Snom firmware, radi se na njegovom konstantnom i kontinuiranom razvoju sa željom da bude otvoren prema širokom spektru ITSP-a i interoperabilan sa raznim IP PBX platformama. Snom telefoni imaju vrhunske funkcije, a kada dođe do pojave nove tehnologije, Snom će biti među prvima koji će ponuditi najnovije funkcije na svojim telefonima.

Snom je obezbedio stabilno moderno IP komunikacijsko rešenje za za Nemački Crveni krst, Generalni sekretarijat.

Svi Snom telefoni su kompatibilni sa SIP telefonskim sistemima i komponentama, uključujući otvorene platforme kao što su Asterisk, SER, sipXecs i IP-PBX sisteme koje nude kompanije kao što su BroadSoft, Epygi (Quadro IP PBX), MetaSwitch, Pandora (Worksmart), ADTRAN (NetVanta UC Server), pbxnsip, Sylantro i mnoge druge. Neki uređaji takođe podržavaju virtuelne privatne mreže i bežičnu enkripciju (WEP/WPA).

Snom je u partnerstvu sa HP-om (sada HPE) od 2011. godine i jedini je 3rd party dobavljač koji isporučuje telefone za HPE end-point rešenja. Snom telefoni koje koristi HPE su Microsoft Windows CE optimizovani za Lync i Skype za Business Server i odlikuju se indistrijski dizajniranim hardverom. Kombinacija koja pruža vrhunski kvalitet i estetski ugodan dizajn sa visokokvaltetnim zvukom.