srbeng
B2B Login
O nama


Osnovna misija kompanije Schneider Electric jeste da podstakne svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju na najbolji mogući način, i tako obezbedi razvoj i održivost za sve. Zato je slogan kompanije „Life is On”. Schneider Electic obezbeđuje digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije koje nalaze primenu u domaćinstvima, zgradama, infrastrukturi i industriji.

Schneider Electric proizvodi ulepšavaju Vas životni i radni prostor modernom elektrogalanterijom, koja se uklapa i oplemenjuje svaki enterijer. Pored modernog dizajna i kvaliteta izrade, proizvodi Schneider Electric-a imaju i praktične funkcije koji doprinose boljem osećaju komfora i funcionalnosti.


NOVA UNICA

Glavne prednosti novog asortimana koji odlikuju jednostavnost, lepota i svakodnevnica kakvu žele klijenti, pored ostalog, čine i laka ugradnja, osiguravanje više prostora za ožičenje, kompatibilnost sa prethodnim sistemima, kao i prilagođenost neravnim zidovima.

Pogotovo prilagođeni za sve ljubitelje pametnih kuća, novi Unica asortiman uključuje sve uređaje za ožičenje koji su potrebni da poboljšaju stil, udobnost i sigurnost domova. Od kontrole osvetljenja do povezivanja sistema za zabavu i funkcija pametnog doma, Unica je spremna da zadovolji trenutne i buduće potrebe svih klijenata. Automatska kontrola svetla sa senzorima pokreta poboljšava bezbednost i energetsku efikasnost. Okretni i tasteri za zatamnjenje, kompatibilni i sa konvencionalnim i sa LED osvetljenjem, pomažu da se lako prilagodi ambijentu. Pametna inovacija dizajna čini Unica asortiman lakim za instalaciju na zid ali i na OptiLine45 parapete montažom "na klik" . Novi Unica asortiman uključuje tri dizajna okvira: Unica Studio, Unica Pure i Unica Pro. Unica Studio dolazi u tri formata: Studio, Studio Color i Studio Metal, dok Unica Pure dodaje dašak elegancije sa prirodnim materijalima: staklom, kamenom, gumom, drvetom i metalom. Nova Unica linija omogućava da kombinujete svaki okvir sa četiri dostupne boje mehanizama: bela, bež, antracit i aluminijum.


EASY STYL

Modularni dizajn linije Easy Styl pokriva široku lepezu primena i funkcija, sa najviše sedam modula po okviru. Nikada nije bilo lakše zadovoljiti potrebe klijenata u pogledu električnih instalacija, ispraćeno dizajnom koji se najbolje uklapa u njihov stil.

Od stambenih do poslovnih i svih drugih tipova zgrada – sveobuhvatan asortiman prekidača, utičnica, regulatora jačine svetla i priključnica za medijski sadržaj iz linije Easy Styl omogućava vam da za svaki prostor pronađete pravo rešenje.

• Ugradnja modula u montažne okvire „na klik“.

• Dekorativni ramovi se jednostavno postavljaju laganim pritiskom na montažne okvire.

• Na modulima kablovski uvodi su koničnog oblika.

• Pregledne električne šeme veze istaknute su na proizvodima.


MUREVA STYL

Mureva Styl predstavlja ponudu prekidača i utičnica pogodnih za nadgradnu i ugradnu montažu zbog svog ergonomskog dizajna. Zahvaljujući IP55 i IK08 zaštiti, ovi uređaji mogu izdržati rad u zahtevnim uslovima okruženja, što Mureva Styl uređaje čini ne samo vodootpornim, već i otpornim na udarce, prljavštinu, prašinu kao i na rastvarače. Dostupna je u dve boje, polarno beloj i antracit sivoj.


MINI KANALICE - ULTRA INSTALACIONI SISTEMI

Ultra mini kanalice su veoma pogodne za sve manje instalacije kako u poslovnim prostorima tako i u domaćinstvima. Dostupne su u 9 dimenzija, od 16x16 do 60x60 mm. Tri najmanje dimenzije, 16x16, 25x16 i 25x25 mm su opciono dostupne i sa samolepljivom trakom za jednostavnije postavljanje. Uglovi, krivine, T-račve, itd. su napravljene od ABS-a bez halogena. Kanalice su proizvedene od samogasivog, visokokvalitetnog PVC-a koji ne sadrži kadmijum ni olovo, sa veoma dobrom završnom obradom.


OPTILINE 45

Energetske, telefonske i komunikacione instalacije moraju biti jednostavne za ugradnju, sigurne pri korišćenju i dovoljno fleksibilne da bi se svaka eventualna promena brzo izvela. Dizajn vidljivih delova mora biti u istom tonu kao i kancelarija. OptiLine 45 instalacioni sistem pruža kompletna rešenja za razvod duž zidova, iz poda, plafona i stolova.

• Kompatibilan sa kompletnom Unica ponudom, jednostavna i brza ugradnja na “klik”

• 45 mm otvor sa prednje strane

• Koristi se isključivo PVC koji ne sadrži olovo i kadmijum

• Aluminijumski proizvodi su bez halogena


RESI9 MINI PRAGMA

Sa više prostora za kablove unutar same table i nizom funkcionalnih poboljšanja, Mini Pragma pruža mogućnost brze i jednostavne montaže.

• Vrata se mogu otvoriti do 140°što pruža odličan pristup zaštitnim uređajima.

• Vrata su potpuno bešumna i mogu se montirati sa obe strane table.

• Kao opcija postoji mogućnost ugradnje sigurnosne bravice i servisnog svetla koje služi za markiranje ormana sa autonomijom 15 minuta u slučaju nestanka svetla u noćnim satima.

Kompatibilna je sa novim Unica asortimanom i omogućava ugradnju na klik.


Acti 9|

Siguran, pouzdan, inteligentan i jednostavan za instalaciju- modularni Acti 9 program

Sigurnosni uređaji: Nadzor, kontrola i daljinsko upravljanje:

> Automatski prekidač > Kontrola osvetljenja

> Diferencijalni zaštitni prekidač > Vremenski releji

> Vigi™ blok za diferencijalnu zaštitu > Automatsko ponovno uključenje

> Odvodnik prenapona