srbeng
B2B Login
O nama


Osnovana 2001. godine francuska kompanija „3P design“ kreirala je prvi inteligentni patch kabl sa light tracking sistemom - PATCHSEE® i to su jedini RJ45 kablovi na svetu koji koriste optičku tehnologiju pomoću koje se svetlost prenosi sa jednog kraja kabla na drugi pomoću dva integrisana plastična optička vlakna (POF).

Naših 10 miliona proizvoda su svakodnevno u funkciji na svim kontinentima u preko 40 država. Svakoga dana sa „3P Design“ proizvodima se opremi 25 novih server sala, a ovo naše jedinstveno rešenje isporučeno je do danas na više od 100 000 lokacija.

Kada treba da preusmerite ili promenite patch kabl u prepunom kablovskom kabinetu, nikada ne možete biti 100% sigurni da ćete izabrati pravi kabl, osim ako su oba kraja jasno identifikovana. Isključivanje pogrešnih kablova može narušiti bezbednost ili vitalne procese i koštati vaše preduzeće nepredvidivih zastoja.

Za rešavanje ovog problema, 3P je osmislio i patentirao PatchSee® patch kablove, sa ugrađena dodatna dva plastična optička vlakna. Samo postavite svetlosni indikator preko RJ45 utikača na jednoj strani, a suprotni kraj će automatski zasvetleti, omogućavajući 100% tačnu i bezbednu identifikaciju.


Ključne karakteristike PatchSee® patch kablova:

• Brza i efikasna identifikacija oba kraja bilo kog mrežnog kabla koristeći ekskluzivni sistem osvetljenja

• Neuporediva jednostavnost korišćenja, pouzdanost i brzina tokom aktivnosti redovnog održavanja ili rešavanja ispoljenog problema

• Svaki patch kabl je identifikovan i jedinstvenim serijskim brojem

• kvalitet prenosa od 10 Gigabyte je zagarantovan - u skladu sa EIA/TIA & ISO standards

• Cat. 6a / Cat. 6 / Cat. 5e – UTP & FTP

• Konektori male veličine koji se lako se uklapaju u okruženja visoke gustine (svičevi, serveri i patch paneli)

• Neki od PatchLight modela mogu da obezbede različite boje za istovremenu identifikaciju

• Kompatibilnost sa svim postojećim mrežnim hardverom


Identifikacija kabla može postati i još lakša uz pomoć markera/prstenova u boji, koji pružaju trenutnu vizuelnu diferencijaciju kablova prema njihovoj upotrebi. Ovi markeri se mogu veoma lako ukloniti, a takođe dodatno štite i konektorske jezičke za zaključavanje.


Dostupni u dužinama od 0,6m do 50 metara, svi PatchSee® inteligentni patch kablovi podležu rigoroznoj kontroli kvaliteta i usklađenosti sa svim neophodnim međunarodnim standardima.