srbeng
B2B Login
O nama


Linksys već više od tri decenije snabdeva preduzeća i mala poslovna okruženja inovativnim i pouzdanim rešenjima za povezivanje. Mrežni i bezbednosni proizvodi kompanije dizajnirani su tako da odgovaraju rastućim potrebama kupaca. Linksys je postao deo Belkin International, Inc koji više od 40 godina snabdeva tržište vodećim tehnološkim rešenjima namenjenim za ključnu infrastrukturu, kancelarije i daljinski pristup zaposlenih.

Belkinova posvećenost poštovanju nasleđa Linksys-a i tržišnog pozicioniranja u premijum segmentu podrazumeva spremnost Linksys-a da proširi svoju robusnu liniju proizvoda u segmentu malih i srednjih preduzeća (SMB) sa karakteristikama i funkcionalnostima posebno prilagođenim njihovim poslovnim zahtevima.


Switching rešenja

Doživite dramatično povećanje ukupnih performansi i produktivnosti kada šaljete velike datoteke na mrežne servere, diskove i štampače i sve to uz neverovatnu gigabitnu brzinu i sposobnost Linksys PoE svičeva, uz transformaciju putanja podataka vaše lokalne žičane mreže u informacione superbrze tokove sa brzinama žične veze do 1.000 Mbps!

Sa do 24 Gigabit Ethernet auto-sensing portova dostupnih po mrežnom sviču, možete lako da unapredite svoje poslovne aktivnosti povezivanjem više business-critical uređaja na vašu mrežu sa plug and play lakoćom, podržani pojednostavljenim grafičkim korisnički interfejsom za lako upravljanje i administraciju.


Rešenja sa pristupnim tačkama

Linksys rešenja sa pristupnim tačkama koriste najsavremeniju Wi-Fi tehnologiju (802.11n) pružaju brzu i moćnu bežičnu mrežu idealnu za rastuće poslovne potrebe. Poseduju Dual Band (2.4 GHz + 5 GHz) mogućnosti i pristupne brzine do 600 Mbps, Linksys rešenja za pristupne tačkame napravljena su kako bi odgovarala zahtevima savremenog poslovanja. Integrisana Power over Ethernet (PoE) kompatibilnost omogućava jednostavnu implementaciju pristupnih tačaka bez postavljanja dodatnih utičnica za napajanje.

Industrijski Wi-Fi sigurnosni protokoli (WPA/WPA2), siguran pristup mreži i šifrovanje osetljivih podataka u radu i funkcije napredne bezbednosti uključujući 802.1x Supplicant SSID do VLAN mapiranja, MAC kontrolu pristupa i mogućnost otkrivanja pretnji, dolaze kao standard uz Linksys pristupne tačke.


Virtual Private Network (VPN) rešenje

VPN rešenje je prva linija odbrane od neovlašćenog pristupa. Sadrži gigabitni firewall, grupne VPN mogućnosti, VPN rezervnu kopiju sa sve lokacije i raznim tehnologijama daljinskog pristupa u jedinstvenom pakovanju, Linksys VPN rešenje pruža bezbednu i pouzdanu mrežnu uslugu vašim zaposlenima bilo da su u kancelariji ili na putu.

Sa Linksys VPN rešenjem, možete pristupiti snimcima nadzorne kamere preko bezbednog kanala, omogućavajući vama i vašim zaposlenima nadziranje vaše poslovne imovine raspoređene na mnogobrojnim lokacijama. Linksys VPN rešenje ne zahteva napredne IT veštine za rad, što vam omogućava fleksibilnost da primenite i upravljate vašom VPN vezom bez potrebe za profesionalnim IT osobljem na licu mesta!

- Obezbeđujemo mala radna okruženja sa proizvodima i tehnologijama za nesmetano funkcionisanje preduzeća.
- Znamo kako da izgradimo rešenja za povezivanje i bezbednost imajući na umu potrebe malih i srednjih preduzeća, sa kvalitetom, ekonomičnošću i performansama kao osnovu naše ponude.
- Isporučujemo kompletan paket pouzdanih mrežnih proizvoda koji pružaju efikasne i skalabilne funkcionalnosti kako bi zadovoljili rastuće zahteve vaše modernog radnog okruženja.

Zajedno, Belkin i Linksys isporučuju sveobuhvatan portfolio pouzdanih i inovativnih IT rešenja za različita radna okruženja preduzeća i organizacija javnog sektora širom sveta.