srbeng
B2B Login
O nama


Od samog svog početka 1906. godine, američka kompanija Leviton se kontinuirano razvija i raste u jednog od najvećih svetskih proizvođača rešenja i proizvoda za električno i mrežno žično povezivanje, osvetljenje, upravljanje energijom i infrastrukturu podataka.

U 2015. godini, Leviton je kupio Brand-Rex - koji je više od 45 godina jedan od najpouzdanijih brendova u oblasti kablovskih sistema visokih performansi. Baza kompanije Leviton/Brand-Rex se nalazi u gradu Glenrots u Škotskoj gde se proizvodi kompletan asortiman proizvoda i rešenja za bakarne kablovske sisteme i sisteme optičkih vlakana, uključujući i prilagođena pre-terminisana rešenja.

Kontinuirana potreba za inovacijama i kvalitetom, interni timovi koji konstantno rade na istraživanju i razvoju, lokalna proizvodnja i 25-ogodišnja sistemska garancija, omogućavaju kompaniji Leviton da se suoči sa ekonomskim i poslovnim izazovima koji su posledica stalno rastućih potreba i neprekidnog razvoja IT sektora, infrastrukture i data centara.

Leviton je jedna od nekoliko kompanija koja učestvuje u izradi novoobjavljenih CPR standarda (eng. Construction Product Regulation - Uredba o građevinskim proizvodima).


Proizvodi

Kao što je prethodno navedeno, Leviton podržava industrijske, komercijalne i rezidencijalne mreže širom sveta, sa jedinstvenom selekcijom proizvoda i sistema za mrežnu infrastrukturu visokih performansi. Od data centra do radnog stola korisnika, dokazane performanse end-to-end sistema povezuju Leviton korisnike poverenjem i kvalitetom.

Rešenja po sistemu ključ-u-ruke kompanije Leviton mogu se naći u mnogobrojnim instalacijama u raznim industrijskim oblastima i to:

- Poslovni objekti, data centri, naftna industrija, zdravstvo

- Stambeni objekti, zabava, hotelijerstvo, obrazovanje

Kompanija Leviton, pod imenom BrendRex, takođe proizvodi specijalne kablovske sisteme visokih performansi za primenu u ekstremnim uslovima, uključujući primenu u vojnoj industriji, železnici, automobilskoj industriji i vazduhoplovstvu.

Leviton mrežno povezivanje je instalirano u nekim od najrazvijenijih data centara i aplikacija u svetu. Mnoge takve instalacije koriste prilagođene proizvode koji su posebno proizvedeni kroz program kompanije Leviton „izrada po narudžbini“ (make-to-order program).


Rešenja

Od serverskih soba do soba za svakodnevni život, Levitonova dokazana end-to-end rešenja omogućavaju dobru povezanost među korisnicima. Uz konsolidaciju kodiranja (eng. patching) i dodatno oslobađanje neiskorišćenog prostora u rek ormanima (eng. overhead space), kompanija Leviton data centrima pruža rešenje za brz učinak bez ikakvog kašnjenja, uz potpunu kontrolu troškova.

Bilo da se radi o velikoj brzini, pouzdanoj vezi sa učionicom, amfiteatrom, sistemom za informisanje pacijenata ili rešenjima za primenu u kritičnim situacijama i ekstremnim uslovima, Leviton nudi kvalitetnu mrežnu infrastrukturu i proizvode za bakarne i optičke kablovske sisteme visokih performansi, uz stalno povećanje zarade na ulaganje u infrastrukturu.


Leviton Lighting pruža profesionalno osvetljenje i bežično upravljanje za komercijalnu primenu kao i primenu u arhitekturi i stanovanju, širom Severne Amerike i Ujedinjenog Kraljevstva. Portfolio se sastoji od širokog asortimana inovativnih proizvoda pet brendova koji su pod okriljem kompanije Leviton: Birchwood, ConTech, Intellect, JCC and Intense.

Leviton poseduje širok spektar rešenja koja odgovaraju potrebama veoma složene oblasti zdravstva koja se brzo transformiše zahvaljujući sve većem oslanjanju na tehnologiju, strogo utvrđenim propisima i povećanju svesti o kvalitetu zdravstvenih usluga. Proizvodi Hospital Grade pružaju maksimalnu bezbednost u uslovima veoma intenzivnog, konstantnog korišćenja što je u ovoj oblasti uobičajena praksa. Leviton proizvodi za primenu u zdravstvu su izrađeni tako da mogu da podnesu udar, habanje, lomljenje, koroziju i slične uslove radnog okruženja.


Industrial Grade proizvodi su dizajnirani tako da direktno odgovaraju potrebama industrijskih i institucionalnih korisnika, da postignu maksimum svojih performansi u zahtevnim uslovima i da u ekstremnijim uslovima budu u potpunosti pouzdani.


Leviton Smart Home

Zahvaljujući mogućnosti daljinskog upravljanja prekidačima za svetlo, stonim lampama, malim kućnim aparatima sa pametnog telefona ili tableta, dom može biti i ’’pametan’’ dom - bilo kada i bilo gde. Leviton proizvodi doprinose stvaranju održive životne sredine pružajući bezbednost, uštedu energije i udobnost u zasebnim stambenim objektima, kao i u zajedničkim zgradama.

U oblasti zabave, glavni elementi na svim mestima gde se održavaju ovakvi događaji su kvalitetno osvetljenje, ozvučenje i napajanje. Rešenja kompanije Leviton obezbeđuju neprekidnu povezanost elemenata rasvete i kontinuirano upravljanje osvetljenjem za spektakularne scene u pozorištima i konferencijskim centrima, i omogućavaju električno povezivanje privremenih lokacija.

Podrška, sertifikovani mrežni integratori kompanije Leviton

Na mrežu instaliranu od strane sertifikovanog mrežnog integratora Leviton daje garanciju od 25 godina, zahvaljujući kojoj je korisnik miran i bezbrižan, a ulaganje u infrastrukturu optimalnije i veće.

Za mrežu koju je instalirao Leviton sertifikovani mrežni integrator, Leviton garantuje da će performanse takvog strukturnog kablovskog sistema premašiti sve relevantne svetske standarde koji se odnose na kablovske sisteme, uključujući ISO 11801 klasa D, klasa E i klasa EA kao i TIA Cat 5e, Cat 6, Cat 6A i Cat 8.