srbeng
B2B Login
O nama


Jabra je globalni brend sa ozbiljnom strašću za zvukom i istorijom poslovanja dužom od 150 godina. Zahvaljujući stručnosti u potrošačkoj, profesionalnoj i medicinskoj audio tehnologiji ta strast je podržana poznavanjem ljudskog uha bez premca.

“Mi smo u poslu da vam pomognemo da čujete ono što želite da čujete – od puštanja pravog zvuka, do filtriranja ometajuće buke – ali naši proizvodi su mnogo više od toga, prepuni intuitivnih funkcija koje čine život boljim.“


Kao deo GN Group, posvećeni su zvuku više od jednog i po veka i za to vreme bili su prvi koji su položili telegrafske kablove koji povezuju Evropu i Aziju, prvi koji su napravili mikrofone sa redukcijom šuma i prvi koji su stavili u par sportskih slušalica monitor za praćenje otkucaja srca u ušima. Dakle, kada je u pitanju zvuk visokog kvaliteta u svim njegovim oblicima, može se reći da su stručnjaci iz Jabre u samom svetskom vrhu. Jabra je jedina kompanija na svetu koja kombinuje potrošački, profesionalni i medicinski zvuk pod jednim krovom, a ova kombinovana stručnost im omogućava da kreiraju intuitivna rešenja po kojima je Jabra toliko poznata.