srbeng
B2B Login
O nama


U-Prox je brend kompanije Integrated Technical Vision Ltd, koja se bavi razvojem i proizvodnjom bežičnih alarmnih sistema, sistema za kontrolu pristupa, čitača, kontrolera i softvera. Ova kompanija je osnovana 1992. godine i brzo je stekla poziciju jednog od lidera u proizvodnji ovih proizvoda u Ukrajini.U-Prox alarmni sistem:

Ovaj sistem predstavlja modernu opciju za kućnu sigurnost. Uključuje različite komponente i funkcionalnosti koje omogućavaju zaštitu doma.U-Prox sistem za kontrolu pristupa:

Ovaj sistem obuhvata IP kontrolere, pametne čitače, mobilne ID-ove i softver. Omogućava precizno upravljanje pristupom i bezbednost u različitim okruženjima.U-Prox Web:

Ovaj sistem ima potpuno funkcionalno Web interfejs sa mogućnošću finog podešavanja svih mogućnosti kontrole pristupa. Pruža praćenje, podešavanje opreme, upravljanje pristupom osoblja i generisanje izveštaja.Sertifikacija:

Kompanija Integrated Technical Vision Ltd ima uspostavljen i održava sistem upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001:2015.U-Prox je usmeren na bezbednost, pouzdanost i jednostavnost upotrebe, a njihovi proizvodi se koriste širom sveta.