srbeng
B2B Login
O nama


GEWISS, INOVACIJE OD 1970

Razvoj, kao stalna karakteristika kompanije, je filozofija iza izbora koji je GEWISS napravio od svog osnivanja, omogućavajući mu da postane lider u elektroindustriji.

GEWISS je međunarodni lider u proizvodnji sistema i komponenti za niskonaponske električne instalacije. Kontinuirana ulaganja u istraživanje i razvoj, obuku za sve kadrove i proširenje proizvodnih kapaciteta omogućili su GEWISS-u da postane ključni igrač na tržištu proizvodnih rešenja za dom, energiju i osvetljenje. Pored sistema za automatizaciju kuća i zgrada, video komunikacionih sistema, GEWISS proizvodni portfolio uključuje i sisteme za distribuciju i zaštitu električne energije, kao i sisteme gradskog, stambenog, uličnog, industrijskog i nužnog osvetljenja. Osnovan 1970. godine, nakon revolucionarne ideje o upotrebi tehnopolimera u električnim sistemima, GEWISS sada isporučuje integrisani elektro sistem koji obuhvata više od 20.000 proizvoda, kako bi zadovoljio sve potrebe elektroenergetskog tržišta u stambenom, industrijskom i komercijalnom sektoru.


Zahvaljujući akvizicijama vodećih evropskih kompanija u industriji, 1997. godine nastala je Grupa GEWISS, koja se sastoji od dvanaest trgovačkih i industrijskih kompanija koje su aktivne na glavnim međunarodnim tržištima. Matična kompanija GEWISS Spa ima registrovane kancelarije u Cenate Sotto (Bergamo) i proizvodne pogone u Cenate Sotto (Bergamo), Cenate Sopra (Bergamo) i Castel San Giovanni (Pjaćenca). Od početka 2000. godine, novi logističko-tehnološki centar takođe je u funkciji, sa sedištem u Calcinate (Bergamo), strateškoj lokaciji koja može opsluživati čitavo centralnoevropsko područje u radijusu od 1.000 km. Proizvodni pogoni Grupe u inostranstvu nalaze se u Nemačkoj, Francuskoj i Portugalu.


Danas je GEWISS grupa međunarodni lider, zapošljava više od 1.800 ljudi, sa proizvodnim kapacitetima i prodajnim ograncima u Italiji, Španiji, Francuskoj, Portugalu, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Kini, Rusiji, Turskoj, Rumuniji, Belgiji, Poljskoj, Čileu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao i filijalama i distributerima u preko 80 zemalja širom sveta.


MISIJA

GEWISS se uvek fokusirao na poboljšanje kvaliteta i bezbednosti svakodnevnog života kroz nova rešenja: inovacija je strategija koju je izabrao, predlažući proizvode i usluge koji zadovoljavaju, ali i predviđaju potrebe savremenog društva.


VIZIJA

Da bude vodeća kompanija u elektro industriji, koja pruža značajne inovacije za zajednicu.


VREDNOSTI

• INTEGRITET

Za GEWISS je integritet osnova na kojoj saradnici, klijenti i zainteresovane strane grade odnose i poverenje. To znači biti odgovoran, pouzdan i vođen jakim etičkim principima kao što su iskrenost, poštenje, konzistentnost, transparentnost, pozdanost, poštovanje, odgovornost, etičnost, lojalnost.

• IZVRSNOST

Našu kulturu izvrsnosti pokreće neprekidna težnja da poboljšamo i postignemo izazovne ciljeve, stvarajući svaki dan nešto bolje nego dan ranije, istražujući ka inovativnim rešenjima i povećavajući naš potencijal a karakteriše nas strast ka rezultatima, agilnost, timski rad, motivisanost, inovacije, lični razvoj, preduzetništvo, fokusiranost na rast, evolucija.

• ODRŽIVOST

Radimo na smanjenju otpada i efikasnijem upravljanju ljudskim, prirodnim i finansijskim resursima. Cilj nam je da stvorimo vrednost za naše ljude, klijente, zajednice i buduće generacije. Podržavamo raznolikost, uključivanje, efikasnost, zdravlje I bezbednost, životnu sredinu, profitabilnost, opšte dobro zajednice.