srbeng
B2B Login
O nama


EISSOUND je španska kompanija osnovana 1993. godine, koja proizvodi najkompletnija audio rešenja za integrisane audio sisteme u javnim objektima, sa mogućnošću prilagođavanja specifičnim zahtevima svakog objekta, njegovoj okolini i elektroakustičkim karakteristikama.

EISOUND je u Multiroom audio sektor uvela novu ideju - prvu audio kontrolnu jedinicu dizajniranu tako da se fizički i estetski uklapa sa najpopularnijim prekidačima. Uzimajući u obzir da su u ovom sektoru ranije dominirali profesionalni instalateri audio i vizuelne opreme, ovaj novi koncept instalacije je pojednostavio samu instalaciju čime je otvoren put za širu, a time i jeftiniju primenu audio sistema.


Bežično (Wi-Fi) i BT (Bluetooth) povezivanje, Soundaround sistem

Raznovrsnost EISSOUN-ovog bežičnog SOUNDAROUND sistema donosi udobnost bežičnog prenosa kroz čitav dom ili poslovni prostor, a kontrola je jednostavna zahvaljujući aplikaciji AllPlay Jukebox. Ona omogućava pristup muzičkoj biblioteci, muzici na internetu, muzičkim uslugama, slušanje različitih pesama u različitim prostorijama, upravljanje muzikom u jednoj ili svim prostorijama istovremeno uz nezavisno podešavanje jačine zvuka. Bluetooth audio sistem omogućava uparivanje sa bilo kojim BT uređajem (iOS i Android) uz domet signala do 12 metara.

Sistem se može proširiti na 4 dodatna područja sa SLAVE opcijom koja se aktivira na pojačalu. Slaves i Master se mogu uključiti zajedno ili odvojeno, a svaka Master jedinica ima jedinstveni identifikator i lozinku kako bi se izbegla interferencija sa korisnicima u blizini.


COMBISOUND

COMBISOUND je najkompletnije rešenje za integraciju sistema za javno obraćanje i ozvučenje. Ovaj revolucionarni koncept kombinuje najbolje od EisSound ambijentalnih zvučnih proizvoda sa bilo kojim sistemom za javno ozvučenje (razglas) namenjenog za rad u velikim građevinskim objektima.

Upotrebom COMBISOUND rešenja sa bilo kojim sistemom za javno ozvučenje i KNX (svetski STANDARD za kućnu upotrebu i upotrebu u većim objektima), možete kontrolisati i optimizovati ogroman broj raznovrsnih aplikacija za audio komunikaciju i javno ozvučenje.