srbeng
B2B Login
O nama


O brendu DIGITUS®

DIGITUS® je brend za ljubitelje tehnologije, hardcore igrače, kompjuterske frikove, programere, pronalazače i majstore – ukratko: za ljude poput vas i nas. :)

Proizvodi koje je razvio DIGITUS® pomažu vam da povežete uređaje kao što su televizori, računari, laptopovi i stereo sistemi, kako biste optimizovali njihove performanse i postigli najbolje rezultate u vašim tehničkim projektima, a sve po fer ceni.


Fer cene

DIGITUS® proizvodi su poznati da nude dobru vrednost. Proizvodnja i prodaja prolaze kroz redovne interne provere i sertifikovani su prema DIN EN ISO 9001:2000 kao i ekološkom standardu DIN EN ISO 14001.


Živeti u umreženom svetu

Ne samo da su ljudi umreženi, već su i mnogi naši uređaji. Međutim, dostupne tehničke mogućnosti za njihovo povezivanje su ograničene. Na primer, laptop može imati samo dva USB porta ili plazma TV samo jedan HDMI port.

Kupite pouzdane, praktične DIGITUS® proizvode za upotrebu u vašem domu ili kancelariji. Znamo šta vam je potrebno da dizajnirate svoj multimedijalni sistem, a mnogi naši proizvodi nude multifunkcionalne karakteristike koje su jedinstvene na tržištu.

Poboljšajte performanse vašeg desktop ili laptop računara pomoću DIGITUS® SSD/HDD i SATA čvrstih diskova. Nudimo i zidne nosače koji vam omogućavaju da bezbedno postavite svoj TV ili monitor gde god želite.


Skoro 30 godina uspeha

Godine 1994. brend DIGITUS® je izrastao iz želje da zadovolji rastuću potražnju za visokokvalitetnim, ekološki prihvatljivim tehničkim proizvodima. Skoro 30 godina od tada, DIGITUS® je postigao veliki uspeh na međunarodnom tržištu.


Reference

Kao isporučilac visokokvalitetnih proizvoda i kao kompetentan centar za planiranje projekata, naš tim menadžera i prodajnih stručnjaka će pronaći pravo rešenje za svakog klijenta. Radimo na zajedničkom uspehu sa klijentom kao tim. Zadovoljni klijenti su najbolja reklama – funkcionalna i efikasna infrastruktura je osnova svake zgrade. Na globalnom nivou, DIGITUS® je realizovao brojne projekte sa lokalnim distributerima u sledećim oblastima: data centri, telekomunikacioni provajderi, hoteli, logistički centri, univerziteti, lanci maloprodaje, rešenja za železničke sisteme itd.