srbeng
B2B Login
O nama


Conteg je češka kompanija i jedan od najvećih proizvođača IT i industrijskih rekova i rešenja za data centre u EMEA regiji. Proizvodni program obuhvata spoljne i unutrašnje telekomunikacione i industrijske rek ormane, data rekove i kompletna rešenja za data centre (uključujući i sisteme za: precizno hlađenje, za inteligentnu distribuciju napajanja, za nadzor okruženja, kao i sisteme kabliranja).

Samostojeći i otvoreni rek ormani

2 glavne serije rack ormana, PREMIUM i iSEVEN, će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike po pitanju smeštaja svojih IT ili telekomunikacionih uređaja. Nudeći univerzalne tipove sa zavarenom ili montažnom konstrukcijom, kao i posebne rekove za određene specifične namene, Conteg može ispuniti jedinstvene zahteve svakog pojedinačnog kupca.


Zidni i SOHO rek ormani

Kada su u pitanju kompaktna rešenja za male kancelarije i domove, Conteg nudi ormariće sa dovoljno prostora za pristup opremi kroz prednja vrata i zadnju stranu. U asortimanu se nalaze i rekovi koji se mogu ugraditi direktno u zid, što ih čini odličnim estetskim rešenjem za kućne mreže.


Vođenje kablova (cable management)

Contegovi proizvodi za vođenje kablova smanjuju rizik od prekida rada mreže. Kablovski sistem velike gustine omogućava precizno kabliranje u potpunosti u skladu sa opsegom savijanja savremenih kablova za prenos podataka, štiteći i organizujući bakarne i optičke kablove na najefikasniji način.


Ciljano hlađenje i ventilacija

Pojedinačne jedinice za klimatizaciju iz našeg portfolija ciljanog hlađenja sastavni su deo kompleksnog rešenja za data centre. U programu kompanije Conteg se nalaze sve vrste klima uređaja – gornji/plafonski, zidni i bočni.

Conteg takođe nudi i uređaje za ventilaciju ka i proizvode dizajnirane za distribuciju protoka vazduha, neophodne za efikasno hlađenje ugrađene opreme.


Uređaji za distribuciju napajanja - napojne letve (PDU)

Inteligentne napojne letve su dizajnirane za primenu sa uređajima kritične infratrukture, sa strogim zahtevima po pitanju kvaliteta napajanja. Oni omogućavaju pouzdano napajanje do rack ormara, kako u standardnom , tako i u blade serverskom okruženju.


Spoljni ormari

Prednost Contegovih aluminijumskih ormarića sa dvostrukim zidovima je što održavaju 10% nižu unutrašnju temperaturu od na primer plastičnih ormarića ili ormarića sa jednostrukim zidovima. OutTEG serija ormarića ispunjava zahteve kupaca, kako na lokacijama sa izrazito visokim temperaturama, tako i u regionima sa ekstremno niskim temperaturama.