srbeng
B2B Login
O nama


Osnovana pre više od 40 godina, prateći duh inovacija, turska kompanija Canovate Electronics izrasla je u jednu od top 10 kompanija u svetu, u smislu kvaliteta, tehnologije i proizvodnog portfolija u dve osnovne proizvodne kategorije: Data Centar rešenja i Fiber Optic end-to-end rešenja. Canovate posluje na 6 lokacija, a preko 60% proizvodnje izvozi u 95 zemalja sveta.

Proizvodne linije Canovate grupacije izrađuju sisteme za unutrašnja ili spoljna povezivanje bakarnim kablovima ili optičkim vlaknima (FTTX), rešenja za pristup i prenos podataka optičkim kablovima do Data Centara (Fiber Optic Transmission-Access) ali i gotova DC rešenja različitih kapaciteta (4M - Maxi, Mini, Micro,Mobile).

Kompanija Canovate pruža vrhunske proizvode nastale na osnovu stručnosti i znanja u oblasti optičke tehnologije i rešenja za data centre i serverske ormare za železničku i metro industriju kao i pomorska IT rešenja za potrebe navigacije i komunikacije.


Canovate 4M rešenja

Micro Data Center

Canovate® Micro DC je integrisano rešenje za data centre koje spaja rekove, UPS uređaje, hlađenje, protivpožarnu zaštitu, PDU uređaje i EMS sistem za nadzor okruženja u kompaktnu jedinstvenu celinu.


Mobile Data Center

Mobilno zaštitno kućište za server ormare, sisteme za napajanje i distribuciju, sisteme za hlađenje, sisteme za nadzor, sisteme za kontrolu požara i sisteme rasvete.


Mini Data Center

Mini Data Center Server Rack sa integrisanim bočnim kulerom poseduje integrisani sistem za nadzor. Brza realizacija ovog rešenja, u roku od 4-6 nedelja od planiranja do puštanja u rad, njegova kontrola napajanja i zaštite i do 50% manje potrebnog prostora, čine ovaj proizvod savršenim ekonomičnim rešenjem.


Maxi Data Center

Cold & Hot Aisle Containment je visoko modularni i skalabilni sistem koji se može proširiti i nadograditi u skladu sa potrebama. To je kompletno sistemsko rešenje za kontrolu napajanja, monitoring, hlađenje i obezbeđenje, koje donosi povraćaj na investiciju u roku od 30 meseci.


Rekovi i ormari

Od podnih i zidnih ormara sa jednim ili dvoja vrata sve do SOHO ormara, rekovi i ormari kompanije Canovate su dizajnirani tako da omoguće profesionalno povezivanje i lak pristup unutrašnjosti ormara.