srbeng
B2B Login
O nama


BUILT su 2003. godine osnovala tri prijatelja, Džon Rosko Švarc, Aron Laun i Karter Vajs. Pronašli su zajedničku vezu u svojoj strasti za inovativnim dizajnom, dobro izrađenim proizvodima i uživanju u hrani i vinu. To ih je dovelo do upotrebe neoprena i kreiranja BUILT-ove definitivne torbe za vino sa dve boce.

Sa inventivnim dizajnerskim timom, BUILT je proširio svoju originalnu kreaciju, nudeći čitavu kolekciju robe koja pruža svež pogled na svakodnevne predmete koji kombinuju i funkciju i modu za dobar život u pokretu.

DIZAJN I GRAD

LOKACIJA, LOKACIJA, LOKACIJA

Verujemo da sjajan dizajn čini svakodnevni život boljim. Da bi dizajn bio sjajan, mora biti drugačiji. A to zahteva drugačije razmišljanje.

Mislimo da nema boljeg mesta za ovo od Njujorka. Podstiče vas da budete originalni i takođe je epicentar kreativne zajednice bez premca. Zato BUILT Njujork naziva domom. Naši dizajni su zasnovani na jednostavnosti, strasti prema materijalima i želji da olakšamo život kada ste u pokretu.

U BUILT ćete pronaći kolekciju vrednih, modernih i zaštitnih futroli i torbica, inspirisanih gradom koji nikada ne spava. Naši proizvodi kombinuju formu i funkciju, i kao rođeni Njujorčanin, daju smelu izjavu na prvi utisak.