srbeng
B2B Login
O nama


Od svog osnivanja 2008. godine, BAS-IP je predvodnik u projektovanju najsavremenijih interfonskih sistema, koristeći najsavremenije tehnologije IP video nadzora i IP telefonije. Kao rezultat toga, BAS-IP sada nudi neka od najnaprednijih i revolucionarnih IP interkom rešenja dostupnih na tržištu danas.


Posvećen razvoju i proizvodnji IP interfonskih rešenja, upravljanja pristupom i komunikacionih sistema, BAS-IP je vodeći igrač u industriji.


Širok spektar proizvoda koje nudi BAS-IP obuhvata video i audio interfone za ulazna vrata, mobilne aplikacije za interfone, akreditive za mobilni pristup i sisteme javnog razglasa zasnovane na IP-u.


Od svog osnivanja 2008. godine, kompanija je dosledno davala prioritet dizajnu proizvoda, jednostavnosti korišćenja i optimalnim performansama svojih uređaja.


Usvajanjem prilagođenog pristupa svakom projektu, BAS-IP osigurava da se za svakog partnera pronađe najpogodnije rešenje.


2021. godine, izuzetan proizvod kompanije, Obelisk, nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot „Design Concept 2021“.


BAS-IP je vodeći svetski proizvođač interfona i dobavljač naprednih interfonskih sistema.


Radeći na međunarodnom nivou, BAS-IP ima mogućnost da isporučuje svoje proizvode u praktično bilo koju zemlju širom sveta, obezbeđujući da kupci imaju pristup najsavremenijoj interfonskoj tehnologiji bez obzira na njihovu lokaciju. Koristeći dobro uspostavljenu distributivnu mrežu i strateška partnerstva, BAS-IP garantuje pravovremenu isporuku i profesionalnu podršku kupcima širom sveta.


Sa fokusom na kvalitet, zadovoljstvo kupaca i tehnološki napredak, BAS-IP je izbor za one koji traže najsavremenija interfonska rešenja.


BAS IP interfonski sistemi zasnovani su na IP-u mogu se naći u raznim globalnim projektima, uključujući stambene i trgovačke komplekse, luksuzne stanove, zatvorene zajednice i klupske kuće. Da biste saznali više o ovim instalacijama, posetite odeljak „Projekti“. Svi naši interfoni su potpuno originalni i dolaze sa trogodišnjom fabričkom garancijom koju obezbeđuje servisni centar.