srbeng
B2B Login
O nama


Sa sedištem u Štutgartu u Nemačkoj, BACHMANN grupa razvija, proizvodi i prodaje inovativne sisteme i komponente, kao što su inteligentni PDU uređaji, priključne ugradne kutije i sklopovi.


BACHMANN nudi rešenja za razne oblasti primene, od modularnih električnih sistema, produžnih kablova i komunikacionih panela modernog dizajna za kancelarijsku, hotelsku ili kućnu upotrebu, preko PDU uređaja za funkcionalnu distribuciju električne energije, do inteligentnog upravljanja električnom energijom za moderne DATA centre.

BACHMANN GmbH & Co. KG je porodična srednje velika kompanija, osnovana davne 1947 godine, specijalizovana u oblasti razvoja, proizvodnje i prodaje elektronskih i električnih sistema i komponenti.


Distribucija električne energije

Bilo da je u pitanju jedan rek orman ili njih hiljadu, svaki data centar ima svoje specifične uslove koji se moraju uzeti u obzir, naročito prilikom konfiguracije napajanja energijom. Sa izuzetno kompaktnim dizajnom, Bachmann PDU uređaji se lako mogu integrisati u sve vrste i tipove ICT rek ormana. Njihovi multifunkcionalni nosači omogućavaju laku montažu samih uređaja na različite načine (npr. prema unutra, na nepristupačnim mestima).


Distribucija električne energije u data centrima

Pored ogromnog izbora osnovnih PDU uređaja, BACHMANN nudi i kompletna inteligentna rešenja za distribuciju električne energije u data centru, za šta su zadužene BlueNet BN3000 – BN7500e serije PDU uređaja.

BlueNet je postao sinonim za najmoderniji tehnologiju, a PDU uređaji iz ovih serija uz potpunu upravljivost i prenaponsku zaštitu, mogu se i kaskadno vezivati u jednu funkcionalnu celinu. PDU uređaji iz ovih serija se mogu integrisati u DCIM softverska rešenja te se sa jednog radnog mesta može, lokalno ili daljinski, pratiti i kontrolisati i najsloženija električna mreža jednog data centra.

Zahvaljujući svojim pametnim funkcijama, BlueNet serija doprinosi većoj dostupnosti i manjoj potrošnji električne energije u data centrima. Ovaj proizvod pruža glavne podatke za optimizaciju efikasnosti upotrebe električne energije (PUE), a to omogućava korisniku da proceni i optimizuje energetsku efikasnost i troškove, dokumentujući maksimalna opterećenja i efikasnije planirajući kapacitet.


Priključne kutije – ugradne, za montažu na ravnim površinama ili podne jedinice

Bachmann-ove priključne kutije omogućavaju dostupnost električne energije i/ili različitih media/data konekcija tačno tamo gde su vam i potrebni. U ponudi je izuzetno veliki izbor proizvoda sa različitim konfiguracijama konektora, kao i prilagođenim dizajnom za različite vertikale tržišta - industriju, stambeni ili poslovni prostor, konferencijske sale i učionice, a naravno i za DATA centre.