srbeng
B2B Login
O nama


Avigilon Alta je bezbednosni paket u potpunosti zasnovan na Cloud rešenju koji objedinjuje Ava Security’s video portfolio i Openpath-ova rešenja za kontrolu pristupa. Sa minimalnim zahtevima, ovo fleksibilno AI rešenje koristi Cloud infrastrukturu kojom upravlja Motorola Solutions da bi vam bilo omogućeno da kontrolišete svoju bezbednost sa bilo kog mesta.

Avigilon Alta video sigurnosni sistemi sadrže inovativni hibridni cloud i lokalne komponente za kreiranje fleksibilnog video rešenja za oblasti koje želite da zaštitite. Uz sveobuhvatnu bezbednost, uvek uključenu analitiku i detekciju anomalija u realnom vremenu sa svih povezanih kamera, Ava video bezbednosni sistemi uključuju sledeće komponente:

• Ava Aware Cloud® sistem za upravljanje video zapisima, koji radi u Ava Cloud

• Ava kamere sa ugrađenom analitikom i opciono, integrisanim video storage-om

• Ava Cloud Connectors™ sa ugrađenim skladištem za kamere bez integrisanog skladištenja i pružanjem uvek uključene analitike i detekcije anomalija za video strimove sa kamera nezavisnih proizvođača


Avigilon AVA kamere

Rešavajući problem korišćenja velikog propusnog opsega, modeli Ava kamera koriste ugrađenu optimizaciju propusnog opsega zasnovanu na veštačkoj inteligenciji kako bi bili sigurni da su detalji i rezolucija koje želite dostupni kada vam zatrebaju, ali da ne prenosite i ne skladištite nepotrebne nivoe detalja.


Uvek uključena analitika

Sa Ava video sigurnosnim sistemima, prelazite na proaktivni model, gde vas Ava analitika informiše šta se trenutno dešava, sa upozorenjima i alarmima kako bi vam skrenuli pažnju na ove događaje. Ava sistemi su dizajnirani i izgrađeni oko analitike. Video analitika je uvek dostupna sa svih vaših Ava i povezanih kamera nezavisnih proizvođača, a audio analitika je dostupna (kada je konfigurisana) sa svih vaših Ava kamera.


Aware Cloud i Aware video manadžment sistem

Dostupan na Ava Aware Cloud-u ili kao on-premise Aware sistem za upravljanje video zapisima koji se može pokrenuti na Ava Cloud konektorima, Aware pruža funkcije koje su vam potrebne u vašem sistemu za upravljanje video zapisima. Izgrađena na stabilnoj Linux platformi, sajber bezbednost je dizajnirana u proizvodu od samog početka, a ne dodata kao naknadna ideja koja treba da se primeni u praksi.