srbeng
B2B Login
O nama


Od svog osnivanja 2003. Godine pa do danas, Atlona se razvila u globalnog proizvođača rešenja za povezivanje i distribuciju AV i IT signala. Kompanija je poznata po dizajniranju i konstruisanju inovativnih i nagrađivanih proizvoda za širok spektar stambenih i komercijalnih primena, uključujući obrazovanje, poslovanje, državne institucije, industriju zabave i zdravstvenu zaštitu.

Atlonini proizvodi i usluge omogućavaju projektantima, integratorima i instalaterima da pojednostave instalaciju, minimiziraju održavanje uz maksimalnu raznovrsnost automatizovanih kontrolnih rešenja. Atlonini customer-driven proizvodi, dizajnirani su i razvijeni sa karakteristikama, performansama i pouzdanošću za najzahtevnije korisnike..

Kompanija Panduit je preuzela Atlonu 2019. godine, a kombinacija Panduitovih kablovskih rešenja i rešenja za povezivanje sa Atloninim portfoliom AV rešenja se pokazala kao dobitna kombinacija. I sa novim korporativnim vlasništvom svi Atlonini timovi za prodaju, podršku i obuku su nastavili da pružaju maksimalnu podršku klijentima širom sveta, a Atlonina 10-godišnja garancija je nastavljena kako za postojeće, tako i za sve nove proizvode.


MISIJA

Stručnjake iz Atlone odlikuje strast u pružanju inovacija kako bi omogućili klijentima pogodnost jednostavnog povezivanja i saradnje uz istovremeno pružanje izvrsne podrške, globalnog prisustva i agilnosti.

VIZIJA
Biti glavni pružalac rešenja za potrebe AV povezivanja u preduzećima, visokom obrazovanju, korporativnim, državnim i stambenim objektima kroz inovativna tehnološka rešenja.


Atlona Velocity™ System je inovativna platforma za AV kontrolu koja pruža jedinstveni skup mogućnosti prvenstveno radi olakšane skalabilnosti sistema i nižih troškova održavanja. Velocity’s IP sistem arhitektura omogućava jednom umreženom procesoru da istovremeno opslužuje više AV sistema, rezultirajući povećanjem ukupne efikasnosti celokupnog AV sistema. Velocity sistemi omogućavaju brza (re)konfigurisanja i modifikacije čime se značajno štedi vreme.


OmniStream pruža osnovu za projektovanje, distribuciju i upravljanje kompletno umrežnih “AV over IP” rešenja preko postojećih Gigabit ethernet mreža. Atlona Velocity™ System karakteriše visokointuitivno konfigurisanje i jednostavnost u korišćenju i predstavlja savršenu dopunu OmniStream-u.


OMEGA Series je porodica rešenja za prebacivanje, proširenje i obradu video signala sa funkcijama i tehnologijama dizajniranim posebno za današnje prostore za sastanke i okupljanja.


Atlona Opus™ Series je beskompromisno 4K HDR rešenje za distribuciju, namenjeno vrhunskim instalacijama za rezidencijalne korisnike. Sa Opus™, uživaćete u najnovijoj video tehnologiji sa visokim dinamičkim opsegom (HDR), kako danas, tako i u godinama koje dolaze.


CLSO je visoko prilagodljiv sistem, idealan za prezentaciona okruženja sa više ekrana, snimanje prezentacija i korišćenje u razdvojenim prostorijama. Sve što vam je potrebno nalazi se u jednom proizvodu, uključujući daljinsko HDBaseT povezivanje sa krajnjim tačkama, integrisane audio funkcije i besprekorna kontrola i upravljanje uz Velocity i Atlona Management System™.