srbeng
B2B Login
O nama


Allocacoc je kompanija koja se bavi industrijskim dizajnom i primenom istog na svakodnevne proizvode. Od svog osnivanja u Holandiji 2011. godine, kompanija Allocacoc inovacijom postojećih, svuda prisutnih proizvoda, veoma uspešno redefiniše naš svakodnevni život. Alocacoc proizvodi danas su dostupni u više od 80 zemalja širom sveta.

Allocacoc filozofija je da industrijski dizajn ne mora i ne treba biti ograničen na određenu kategoriju ili granu industrije. Razvojem novog, originalnog dizajna uz zadržavanje pristupačne cene, nastaju proizvodi kao što je u evropi veoma popularni PowerCube.

Pored beskompromisne posvećenosti kvalitetu i originalnosti proizvoda - jednostavnost upotrebe i pristupačna cena su ono što ističe Allocacoc proizvode.


Prateća oprema za napajanje (produžni kablovi i razdelnici)

PowerCube - Extended i Original, sa ili bez USB portova, su kompaktni strujni razdelnici sa više izlaza za 220V napajanje, sa ili bez dodatna 2 USB priključka za punjenje (5V) USB uređaja. PowerCube serija strujnih razdelnika i produžnih kablova omogućava modularnost i kombinovanje više istih razdelnika bilo po visini ili širini, a u cilju postizanja optimalnog broja i rasporeda utičnica kako za 220V tako i za danas sve više prisutne uređaje koji koriste napajanje preko USB portova.

Proizvod PowerCube je odmah nakon pojavljivanja 2014. godine dobio prestižnu „Red Dot“ nagradu za najbolji dizajn, a 2015. godine mu je dodeljena i nagrada „Computex Design and Innovation

PowerBAR - Još jedan inovativni proizvod kompanije Allocacoc - razdelnik napajanja koji na sebi ima može imati ili samo 220v priključke ili kao i PowerCube kombinaciju električnih priključaka, i nekoliko USB izlaza za punjenje (max. 2,1 amper struje). Duguljasti oblik ovog razdelnika doprinosi tome se estetski uklopa na ivicu stola ili police, a za to uz njega stiže i poseban držač (držač se nezavisno pričvrsti na željeno mesto, a razdelnik se zatim samo uklopi u postavljeni držač).


Rasveta

Heng Balance - pobednik nagrade Red Dot Design za 2016. godine je kreativna lampa pogodna za kancelarije, restorane, hotele, kafiće, dnevnu sobu, spavaću sobu... Pored izvora svetlosti ova lampa predstavlja i umetničko delo. Dizajnirana je tako da je svetlosni element ugrađen u okvir čime donosi nežnu toplinu u bilo koji prostor. Samo uključenje ove lampe uz pomoć dve magnetne kugle predstavlja upotrebno i vizuelno posemab doživljaj. Da bi ste uključili lampu, povucite donju kuglicu prema gore i ona će se magnetno sastaviti sa gornjom i ostati u tom položaju sve dok želite da lapma radi. Da biste isključili lampu, jednostavno rastavite dve kuglice.


Zvuk

AudioCube koristi zvučnike koji reprodukuju zvučne talase u svim pravcima tako da zvuk potpuno popunjava okolni prostor bez mrtvih tačaka. Kreirali smo zvučno iskustvo u krugu od 360°, u kome zvuk ispunjava ceo okolni prostor. AudioCube kompanije Allocacoc je najbolji prenosivi Bluetooth zvučnik za Vaš dom i predstavlja savršeno centralno mesto okupljanja.
Većina zvučnika koji su prisutni na tržištu ne emituje podjednako kvalitetan zvuk u svim pravcima već se najbolji zvuk čuje samo ispred samog uređaja.