srbeng
B2B Login
O nama


AFL Hyperscale je sada AFL. AFL je zavisno društvo Japanske kompanije Fujikura Ltd. i svetski je lider u oblasti tehnologije optičkih vlakana. U svojoj ponudi nudi rešenja za povezivanje od „početka do kraja mreže“ (end to end connectivity) - za data centre, bakarne kablovske sisteme, fuzione splajsere kao i opremu za testiranje.

Znanje i stručnost stečeni tokom 70 godina rada na projektovanju i proizvodnji, garantuju vrhunski kvalitet i najmodernija rešenja u tehnologiji optičkih vlakana. Rešenja kompanije AFL Hyperscale su prisutna u većini najvećih svetskih telekom provajdera kao i u data centrima i poslovnim mrežama veikih svetskih korporacija.

U 2013. godini, kompanija FibreFab je sa svojim višedecenijskim znanjem u oblasti projektovanje i proizvodnje mrežnih rešenja (OPTRONICS®), postala deo AFL IG grupe.

U maju 2018. godine, kombinovanjem društava NetIG iz Sijetla SAD i FibreFab iz Milton Kejnsa, UK, nastala je jedinstvena organizacija “AFL Hyperscale”. Primarna misija nastalog novog saveza je i dalje vrlo jednostavna - da prvenstveno na osnovu inovacija kreira najoptimizovanija rešenja za povezivanje.

Prvobitno prisutan na deset hard diskova od 4GB u Lego kućištu, Google index sada ima preko 100 miliona GB podataka i podržava 2 miliona pretraga u minuti - a sve to zahvaljujući tehnologiji HYPERSCALE data centra!


Prvobitno prisutan na deset hard diskova od 4GB u Lego kućištu, Google index sada ima preko 100 miliona GB podataka i podržava 2 miliona pretraga u minuti - a sve to zahvaljujući tehnologiji HYPERSCALE data centra!


REŠENJA ZA END-TO END OPTIČKI KABLOVSKI SISTEM I POVEZIVANJE

Od konfigurabilnih vlakana, kablova i aktivnih i pasivnih komponenata do sveobuhvatnih proizvoda visokih performansi za zaštitu i upavljanje i end-to-end rešenja za Vaš data centar, telekomunikacionu ili poslovnu mrežu, AFL je kreirao platforme za povećanje propusnog opsega, brzu migraciju, povećanje kapaciteta, maksimalno iskorišćavanje prostora i maksimalno brzu implementaciju.

Tehnologija AFL SpiderWeb Ribbon®, omogućava jednostavnije povezivanje data centara, od priključka kabla do korisničkog prostora - uz primenu high-density metoda za povezivanje, uključujući splicing, patching i blowing čime se obezbeđuje jednostavan i brz rad.


ALATI ZA OPTIČKA VLAKNA I OPREMA ZA TESTIRANJE

AFL je dizajnirala širok spektar proizvoda za testiranje koji u svakom trenutku daju tačne rezultate. Svi proizvodi su osmišljeni tako da izdrže spoljne uslove a karakteriše ih i korisnički interfejs koji pruža brze rezultate bez zahteva komplikovane obuke.