srbeng
B2B Login
O nama


Kompanija ABB je tehnološki lider u oblasti elektrifikacije i automatizacije, koja omogućava održiviju budućnost uz efikasno korišćenje resursa. Rešenja kompanije povezuju inženjersko znanje i iskustvo i softvere radi optimizacije načina na koji se stvari proizvode, pokreću, napajaju i njima upravlja. Na temeljima 130 godina duge tradicije, koja se zasniva na modelu izvrsnosti, iza uspeha ABB-a stoji 105 000 talentovanih ljudi posvećeno pokretanju inovacija kojima se ubrzava industrijska transformacija.


Za ABB, održivost predstavlja balans između ekonomskog uspeha, očuvanja životne sredine i socijalnog napretka u cilju ostvarivanja pravih vrednosti za naše poverioce. Briga za održivost se ogleda u načinu na koji projektujemo i proizvodimo naše proizvode, u onome šta nudimo našim kupcima, u načinu na koji angažujemo naše dobavljače, kako pristupamo potencijalnim rizicima i šansama, kako se ponašamo u okviru društvene zajednice u kojoj radimo, kao i jedni prema drugima, dok se borimo da obezbedimo zdravlje, bezbednost i sigurnost naših zaposlenih, naših ugovarača i drugih na koje naše delovanje ima uticaja.


ABB je prisutan na tržištu kroz četiri globalna poslovna sektora i to:

- Elektroenergetska oprema

- Procesna automatizacija

- Elektromotorni pogoni

- Robotika


ABB UPS proizvodi i rešenja

Broj kritičnih aplikacija kojima se jednostavno ne može dozvoliti izostanak iz radnih procesa raste svakodnevno, a one moraju imati stabilno snabdevanje visokokvalitetnom strujom. Za kupce kojima je potrebna potpuna dostupnost i bezbrižnost poslovnih operacija, ABB nudi sveobuhvatan portfolio UPS rešenja. ABB rešenja su zasnovana na jakim i stabilnim arhitekturama, koje garantuju da je vaša važna aplikacija podržana pomoću najboljeg sistema zaštite napajanja.

Održiva proizvodnja u Švajcarskoj doseže najviši standard, a ABB-ovi Power Protection proizvodi koriste različite tehnologije – od tradicionalnog dizajna do vodećeg asortimana modularnih proizvoda koji omogućavaju zaštitu napajanja sistema.


ABB e-mobilnost

Više od decenije u lansiranju inovativnih tehnologija za punjenje električnih vozila, upotpunjeno iskustvom od preko jednog veka u distribuciji i upravljanju električnom energijom. ABB ima višegodišnje iskustvo u projektovanju, proizvodnji, montaži i održavanju infrastrukture za punjenje električnih vozila, uključujući nekoliko nacionalnih mreža stanica za punjenje.


Punjači kompanije ABB su projektovani da budu izdržljivi, pouzdani i laki za servisiranje.

Glavne prednosti elektropunjača:

• Modularna i redundantna konstrukciju sa ciljem da se osigura neprekidan rad

• Industrijske komponente koje obezbeđuju dug životni vek i robustan rad punjača

• Tehnologija koja se lako nadograđuje i podržava buduće inovacije

• Održavanje i podrška na daljinu čiji je cilj efektivno i blagovremeno reagovanje na 

   svaku nepravilnost

• Podržava otvoreni komunikacioni protokol OCPP

• Ormarići premazani prahom od nerđajućeg čelika obezbeđuju izdržljivost, čak i u 

   hladnim ili vlažnim radnim sredinama

• Dizajn fokusiran na korisnika proveren i testiran tokom eksploatacije

• Daljinsko upravljanje snagom stanica