srbeng
B2B Login
O nama

O nama

SION NET

Odnos između proizvođača opreme, distributera i partnerskih firmi i integratora nije više ograničen samo na rabate ili zajednički finansirane marketinške kampanje.

Sion Net ima jednostavnu politiku distribucije – da služi kao pouzdani savetnik i saveznik, nudeći svojim klijentima lojalnost poslovnog partnera i ekonomičnost spoljnog dobavljača, pružajući im dodatu vrednost mnogo veću od jednostavnog ispunjenja porudžbine.

Naš uspeh leži u stručnosti akumuliranoj godinama u pružanju vrhunske tehničke podrške, ponudi mrežne opreme svetske klase, konsaltinga u predprodajnim aktivnostima, profesionalnom odnosu tokom prodajnog procesa ali i podrškom partnerima u završnim fazama projekata.

Delujući kao jedinstvena tačka kontakta između mnogobrojnih proizvođača najkvalitetnije mrežne opreme, Sion Net će vam olakšati kombinovanje, formiranje, kupovinu i upravljanje različitim rešenjima i tehnologijama, a koje će uvek odgovarati najvišim standardima pouzdanosti i efikasnosti.

Zajedno sa našim vendorima i njihovom direktnom podrškom, uspevamo da odgovorimo svim izazovima današnjeg veoma dinamičnog tržišta komunikacija.


VALUE-ADD USLUGA DISTRIBUCIJE

Ovakva vrsta usluge u svojoj suštini, fokusirana je na plasiranje novijih i/ili kompleksnijih tehnologija na tržištu kao što su data centri, virtuelizacija, izgradnja i podrška mrežama visoke bezbednosti kod većih korisnika. Pružanje ovakve vrste usluga podrazumeva regrutovanje, razvoj i podršku specijalizovanog osoblja najvišeg tehničkog nivoa obrazovanja, što zauzvrat zahteva značajna ulaganja vremena i resursa. Ova ulaganja su jednostavno neophodna za savladavanje proizvoda kako iz tehničke perspektive tako i iz i iz marketinške. Ovakvi resursi su neophodnost u izgradnji kvalitetne usluge koje treba da pokrije raspon od kreiranja i formiranja potražnje, preko proaktivne prodaje, do pružanja konsultacija, opsežne tehničke i prodajne obuke uz neophodnu sertifikaciju i sveobuhvatnu tehničku podršku u svim fazama prodajnog ciklusa. Sa investiranjem u značajan broj visokokvalifikovanog osoblja, sa visokim troškovima i sveukupno manjim obimom prodaje, Value-Added distributeri očekuju da dobiju nadoknadu za usluge koje pružaju.” Global Technology Distribution Council
IZVRSNOST I STRUČNOST U ONOME ŠTO RADIMO

Sion Net je prepoznat Value-Add distributer sa pouzdanom i razgranatom distributivnom mrežom partnerskih firmi i velikim brojem zajedničkih uspešno realizovanih projekata na srpskom i regionalnom tržištu.

Sa više od 20 godina prisustva na tržištu, stekli smo dragoceno znanje i iskustvo koje nam omogućava da vam pružimo savete, značajne informacije i sveobuhvatan uvid u globalne trendove koji imaju direktnu primenu i na lokalnom tržištu. Naši zaposleni su u potpunosti obučeni da daju optimizovane preporuke, da vam pomognu da razumete ponuđene proizvode i rešenja, kako funkcionišu samostalno i u sklopu i kako možete koristeći ih, postići željeni rezultat.

Sion Net je specijalizovan za složene i vremenski zahtevne IT projekte za koje našim partnerima često nedostaju dovoljni sopstveni resursi. Naša stručnost u kombinaciji sa raznovrsnim portfoliom najboljih proizvoda u klasi, garantuje Vam pravu kombinaciju optimizovanih „ključ u ruke“ rešenja za različite scenarije.


Naša linija proizvoda uključuje:

Rešenja za data centre, bakarne i optičke kablove, mnogobrojne proizvode za strukturnu kablažu, mrežne stalke i ormane, rutere, mrežne svičeve, medija konvertere, primopredajnike, bežične pristupne tačke, KVM svičeve, mono i trofazne UPS-ove, niskonaponsku elektrogalanteriju, jedinice za distribuciju struje (PDU), rešenja za video nadzor, mrežne alate, opremu za testiranje mreže, kablovske vezice i proizvode za obeležavanje.

Sve zajedno, u našem standardnom distributivnom portfoliju možete pronaći više od 20.000 proizvoda!

Sa potpunim razumevanjem zahtevnih tehničko-tehnoloških ili ekonomskih poslovnih izazova, naš tim će vam pomoći u pronalaženju rešenja koje krajnjem korisniku najbolje odgovara (funkcionalno i ekonomski), bez obzira na veličinu ili složenost projekta.


Strukturno kabliranje
Aktivna mrežna oprema
Kablovi, provodnici i instalaciona oprema
Besprekidna napajanja i napojne letve
Rek ormani i dodatna oprema
Elektro oprema
Audio - Vizuelni uređaji
Periferna i dodatna oprema
Sigurnosna oprema