srbeng
B2B Login
O nama

O nama

SION NET

Odnos izme─Ĺu proizvo─Ĺa─Źa opreme, distributera i partnerskih firmi i integratora nije vi┼íe ograni─Źen samo na rabate ili zajedni─Źki finansirane marketin┼íke kampanje.

Sion Net ima jednostavnu politiku distribucije ÔÇô da slu┼żi kao pouzdani savetnik i saveznik, nude─çi svojim klijentima lojalnost poslovnog partnera i ekonomi─Źnost spoljnog dobavlja─Źa, pru┼żaju─çi im dodatu vrednost mnogo ve─çu od jednostavnog ispunjenja porud┼żbine.

Na┼í uspeh le┼żi u stru─Źnosti akumuliranoj godinama u pru┼żanju vrhunske tehni─Źke podr┼íke, ponudi mre┼żne opreme svetske klase, konsaltinga u predprodajnim aktivnostima, profesionalnom odnosu tokom prodajnog procesa ali i podr┼íkom partnerima u zavr┼ínim fazama projekata.

Deluju─çi kao jedinstvena ta─Źka kontakta izme─Ĺu mnogobrojnih proizvo─Ĺa─Źa najkvalitetnije mre┼żne opreme, Sion Net ─çe vam olak┼íati kombinovanje, formiranje, kupovinu i upravljanje razli─Źitim re┼íenjima i tehnologijama, a koje ─çe uvek odgovarati najvi┼íim standardima pouzdanosti i efikasnosti.

Zajedno sa na┼íim vendorima i njihovom direktnom podr┼íkom, uspevamo da odgovorimo svim izazovima dana┼ínjeg veoma dinami─Źnog tr┼żi┼íta komunikacija.


VALUE-ADD USLUGA DISTRIBUCIJE

Ovakva vrsta usluge u svojoj su┼ítini, fokusirana je na plasiranje novijih i/ili kompleksnijih tehnologija na tr┼żi┼ítu kao ┼íto su data centri, virtuelizacija, izgradnja i podr┼íka mre┼żama visoke bezbednosti kod ve─çih korisnika. Pru┼żanje ovakve vrste usluga podrazumeva regrutovanje, razvoj i podr┼íku specijalizovanog osoblja najvi┼íeg tehni─Źkog nivoa obrazovanja, ┼íto zauzvrat zahteva zna─Źajna ulaganja vremena i resursa. Ova ulaganja su jednostavno neophodna za savladavanje proizvoda kako iz tehni─Źke perspektive tako i iz i iz marketin┼íke. Ovakvi resursi su neophodnost u izgradnji kvalitetne usluge koje treba da pokrije raspon od kreiranja i formiranja potra┼żnje, preko proaktivne prodaje, do pru┼żanja konsultacija, opse┼żne tehni─Źke i prodajne obuke uz neophodnu sertifikaciju i sveobuhvatnu tehni─Źku podr┼íku u svim fazama prodajnog ciklusa. Sa investiranjem u zna─Źajan broj visokokvalifikovanog osoblja, sa visokim tro┼íkovima i sveukupno manjim obimom prodaje, Value-Added distributeri o─Źekuju da dobiju nadoknadu za usluge koje pru┼żaju.ÔÇŁ Global Technology Distribution Council
IZVRSNOST I STRUČNOST U ONOME ŠTO RADIMO

Sion Net je prepoznat Value-Add distributer sa pouzdanom i razgranatom distributivnom mre┼żom partnerskih firmi i velikim brojem zajedni─Źkih uspe┼íno realizovanih projekata na srpskom i regionalnom tr┼żi┼ítu.

Sa vi┼íe od 20 godina prisustva na tr┼żi┼ítu, stekli smo dragoceno znanje i iskustvo koje nam omogu─çava da vam pru┼żimo savete, zna─Źajne informacije i sveobuhvatan uvid u globalne trendove koji imaju direktnu primenu i na lokalnom tr┼żi┼ítu. Na┼íi zaposleni su u potpunosti obu─Źeni da daju optimizovane preporuke, da vam pomognu da razumete ponu─Ĺene proizvode i re┼íenja, kako funkcioni┼íu samostalno i u sklopu i kako mo┼żete koriste─çi ih, posti─çi ┼żeljeni rezultat.

Sion Net je specijalizovan za slo┼żene i vremenski zahtevne IT projekte za koje na┼íim partnerima ─Źesto nedostaju dovoljni sopstveni resursi. Na┼ía stru─Źnost u kombinaciji sa raznovrsnim portfoliom najboljih proizvoda u klasi, garantuje Vam pravu kombinaciju optimizovanih ÔÇ×klju─Ź u rukeÔÇť re┼íenja za razli─Źite scenarije.


Na┼ía linija proizvoda uklju─Źuje:

Re┼íenja za data centre, bakarne i opti─Źke kablove, mnogobrojne proizvode za strukturnu kabla┼żu, mre┼żne stalke i ormane, rutere, mre┼żne svi─Źeve, medija konvertere, primopredajnike, be┼żi─Źne pristupne ta─Źke, KVM svi─Źeve, mono i trofazne UPS-ove, niskonaponsku elektrogalanteriju, jedinice za distribuciju struje (PDU), re┼íenja za video nadzor, mre┼żne alate, opremu za testiranje mre┼że, kablovske vezice i proizvode za obele┼żavanje.

Sve zajedno, u na┼íem standardnom distributivnom portfoliju mo┼żete prona─çi vi┼íe od 20.000 proizvoda!

Sa potpunim razumevanjem zahtevnih tehni─Źko-tehnolo┼íkih ili ekonomskih poslovnih izazova, na┼í tim ─çe vam pomo─çi u pronala┼żenju re┼íenja koje krajnjem korisniku najbolje odgovara (funkcionalno i ekonomski), bez obzira na veli─Źinu ili slo┼żenost projekta.


Strukturno kabliranje
Aktivna mre┼żna oprema
Kablovi, provodnici i instalaciona oprema
Besprekidna napajanja i napojne letve
Rek ormani i dodatna oprema
Elektro oprema
Audio - Vizuelni ure─Ĺaji
Periferna i dodatna oprema
Sigurnosna oprema